Verleg je grenzen

Een mens groeit door nieuwe dingen te proberen en grenzen te verleggen. Die persoonlijke groei is een natuurlijk proces waarmee je – bewust of onbewust ­– vaak bezig bent. Misschien omdat je dat zelf wilt of bijvoorbeeld omdat een veranderende werkomgeving dit van je vraagt. Maar wat als je tegen jouw eigen grenzen aanloopt? Of als je bang bent voor verandering?

Uit je comfortzone

Angst voor verandering is niet raar. Aangaan van uitdagingen en grenzen verleggen is vaak leuk, maar ook spannend. Je wordt gedwongen uit je comfortzone en vertrouwde wereld te stappen. Hoe neem je zulke stappen? De workshop Grenzen verleggen van Performance Company helpt jou hierbij.

De training

Iedereen heeft eigen grenzen en een eigen manier om deze grenzen te verleggen. Tijdens de training beginnen we met een theoriegedeelte, waarbij we ook ingaan op persoonlijke vragen. Daarna wordt het geleerde in de praktijk gebracht tijdens een inspannende sessie aan een klimmuur. Tijdens het klimmen ervaar je letterlijk hoe het is om grenzen te verleggen en persoonlijke obstakels te overwinnen.

Wat levert de training Verleg je grenzen op?

 

  • Na de workshop weet je waar jij tegenaan loopt en wat jouw obstakels zijn
  • Je kent jouw grenzen en weet hoe je die kunt verleggen
  • Je durft nieuwe stappen te zetten

 

Duur

Twee avonden van 17.30 tot 21.30

Investering

€ 250,00 (excl. BTW)

Locatie

Regio Eindhoven

Data

Voorjaar 2016

 

In-company

Performance Company verzorgt deze training ook op maat voor bedrijven en organisaties. Wil je meer informatie over een in-company training? Mail dan naar info@performancecompany.nl

 

Wil jij persoonlijke blokkades doorbreken, je eigen grenzen verleggen of het verleggen van grenzen makkelijker maken? Mail info@performancecompany.nl voor vrijblijvende informatie over de training Verleg je grenzen.