COACHING, TRAINING & ADVIES

KIES HET TRAJECT DAT BIJ JOU PAST!

ADVIES

Soms krijg je als bedrijf of organisatie te maken met veranderingen. Schommelingen in de markt bijvoorbeeld. Of een snelle toename van het aantal medewerkers met een andere afkomst, achtergrond en behoefte. Hoe zorg je ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan? Hoe hou je je professionals aan boord? Performance Company geeft advies in de vorm van een rapport en/of presentatie.

TRAINING

Met de Performance trainingen kun je specifieke kennis en vaardigheden opdoen. Dit op basis van ruime praktijkervaring, gedegen theorie en toepasbare inzichten. Onze aanpak is sterk gericht op de praktijk en geeft een positieve boost aan je ontwikkeling. Thema’s als leidinggeven en diversiteit zijn onderdeel van ons uitgebreide aanbod. Waar wil jij in groeien?

COACHING

Coaching is een effectieve manier om je functioneren te verbeteren. Je leert je talenten kennen en herkennen. Om deze vervolgens in combinatie met je ervaring en ambities toe te passen in je werk. Wij dagen je uit en ondersteunen bij het maken van beslissingen.

VOOR MANAGERS EN PROFESSIONALS

Je bent een hoogopgeleide, technische professional of geeft leiding aan medewerkers in de techniek sector. Je wil het beste uit jezelf, team of organisatie halen en staat open voor verandering. Je streeft naar groei en zoekt naar oplossingen met een duurzaam karakter. Klinkt dit bekend? Laat je dan vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.

Performance Company werkt met trainers, coaches en adviseurs met meer dan 10 jaar ervaring in het geven van professionele trainingen, coaching en adviseren van bedrijven. Wij staan bekend om onze inspirerende coaches die creatief en doortastend te werk gaan. Gecertificeerde Insights coaches die als geen ander sturing weten te geven als een individu of team hieraan behoefte heeft. De coaches luisteren, analyseren en enthousiasmeren. 

INSIGHTS GECERTFICEERD

Customer Satisfaction Guaranteed

Recent Projects

Interior Painting

Carpet Cleaning

Client Feedback

Hallo wereld!

Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Bewerk of verwijder het, start dan met schrijven!

Read More

How To Repair Drywall Holes

Lorem ipsum dolor sit amet, te has solet postea. Voluptua quaestio dissentias has ex, no eum aliquid tibique petentium, agam mucius accumsan interpretaris, viderer pertinax repudiandae ne ius, qui ne porro insolens instructior.

Read More

Handyman’s Blog

Contact