Job Coaching

Wil je meer grip op je carrière? Dan is Job Coaching het beste traject voor jouw behoeften. Dit loopbaantraject is speciaal ontwikkeld voor de technische professional die wil ontdekken welke richting het beste bij hem of haar past. Is dit technisch specialist, consultant, teamleider, projectleider of accountmanager? Met Job Coaching leer je op effectieve wijze waar en hoe jouw talenten het beste tot hun recht komen.

Voor wie is Job Coaching?

Job coaching is bedoeld voor hoogopgeleide technische professionals die te weinig plezier aan hun werk beleven en die twijfelen of hun huidige functie werkelijk bij hen past. Ben je toe aan een volgende stap in hun carrière? En kun je wel een zetje in de juiste richting gebruiken? Mail naar info@performancecompany.nl voor meer informatie over het traject Job Coaching.

Na afloop van het Job Coaching traject heb jij:

  • Je talenten leren herkennen
  • Zicht op hoe je jouw sterke punten in kunt zetten
  • Een lijst met kernwaarden waar de gewenste functie aan moet voldoen
  • Zelfvertrouwen en motivatie om de volgende stap te zetten
  • Een concreet actieplan

 

Benieuwd of Job Coaching bij je past?

Meld je dan aan voor een uitgebreid intakegesprek. Tijdens de intake bespreken we jouw mogelijkheden en geven direct aan wat de investering qua tijd en kosten is. Kosten intakegesprek  € 75,- (excl btw, gratis bij afname van een coachingtraject)

 

 


Mail naar info@performancecompany.nl

Interesse?

Meer weten over Job Coaching?

 

Neem vrijblijvend contact op