Prestatie Coaching

Heb je als bedrijf bepaalde organisatiedoelen vastgesteld? Dan is het noodzakelijk dat je medewerkers die nastreven. Anders wordt het lastig, zo niet onmogelijk, ze te bereiken. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw medewerkers daadwerkelijk dezelfde doelen nastreven als jij?

Medewerkers motiveren

Met Prestatie Coaching koppelen we de persoonlijke doelen van medewerkers aan de organisatiedoelen van het bedrijf waarvoor zij werken. Op deze manier heeft niet alleen de onderneming baat bij de coaching, maar ook de medewerker zelf. Logischerwijs is de inzet van een gemotiveerd mens een stuk hoger. En daar pluk je als ondernemer de vruchten van! 

Belang van Prestatie Coaching

Functioneringsgesprekken zijn een veel gekozen middel om medewerkers op dezelfde lijn als een organisatie te krijgen. Toch geeft dit lang niet altijd het gewenste effect. Uit onderzoek blijkt namelijk dat medewerkers een functioneringsgesprek niet als gelijkwaardige dialoog beschouwen. Je wordt immers beoordeeld op je prestaties. Het belang van een onderneming staat hierbij duidelijk voorop.

Met Prestatie Coaching staan de organisatiedoelen ook centraal, maar de persoonlijke doelstellingen van een medewerker zijn even zo belangrijk. De zelfontwikkeling van een medewerker wordt gestimuleerd, wat een gevoel van verantwoordelijkheid oproept. Prestatie Coaching kan in veel gevallen net de juiste motivatie geven die nodig is om het doel van een bedrijf te bereiken. 

Resultaat van Prestatie Coaching

  • Medewerker werkt gericht aan het succes van de organisatie
  • Medewerkers weten hoe ze deze doelen kunnen bereiken
  • Medewerkers voeren hun taken efficiënter uit
  • Organisatiedoelstellingen worden sneller bereikt
  • Wijzigingen worden op een positieve en duurzame manier doorgevoerd

Benieuwd of Prestatie Coaching bij je past?

Meld je dan aan voor een uitgebreid intakegesprek. Tijdens de intake bespreken we jouw mogelijkheden en geven direct aan wat de investering qua tijd en kosten is. Kosten intakegesprek  € 75,- (excl btw, gratis bij afname van een coachingtraject)

 

Interesse?

Meer weten over Prestatie Coaching?

 

Vraag vrijblijvend informatie aan